Ovim uslovima utvrđuje se način naručivanja, plaćanja, isporuke i reklamacija proizvoda koji su dostupni na web stranici www.moyo.ba.

Molimo vas da prije početka korištenja ove web stranice u svrhu ostvarivanja kupovine proizvoda dostupnih na web stranici www.moyo.ba ili dobijanja informacija o pojedinom proizvodu obavezno pročitate Uslove kupovine.

Kada pristupate kupovini naših proizvoda putem www.moyo.ba ili posjećujete ovu web stranicu radi dobijanja informacija o pojedinom proizvodu, smatra se da ste upoznati i da ste saglasni s ovim Uslovima kupovine.  U protivnom BHD d.o.o. se oslobađa svake odgovornosti. Ukoliko se korisnik ne slaže s ovim Uslovima kupovine molimo da ne koristi ovu web stranicu u svrhu kupovine proizvoda.

Vlasnik web shopa www.moyo.ba je BHD d.o.o. Tešanj,  Braće Mulabećirović 5, 74 260 Tešanj, Bosna i Hercegovina, Tel.: +387 63 523 620, ID broj: 421843736400007

PLAĆANJE ROBE

Kupac se obavezuje naručene proizvode platiti jednim od sljedećih načina plaćanja:

  • kartično plaćanje – MasterCard, Maestro i VISA kartice,
  • pouzećem/gotovinom (vrijedi samo u BiH).

Sve cijene su sa PDV-om. Plaćanje Moyo proizvoda se vrši isključivo u konvertibilnim markama (KM).

DOSTAVA

Dostava Moyo proizvoda se vrši na teritoriji cijele Bosne i Hercegovine. Dostavu za Moyo web shopu će vršiti ovlaštena kurirska služba na teritoriji Bosne i Hercegovine. 

Moyo proizvodi na stanju se isporučuju brzom poštom u roku od 5 (pet) radnih dana, osim praznika i vikendom. Proizvodi koji se personaliziraju se dostavljaju u roku od 15 radnih dana.

Cijena dostave Moyo proizvoda za Bosnu i Hercegovinu iznosi 8 KM. Narudžbe preko 150 KM ćemo rado dostaviti potpuno besplatno!

Ako kupac ne primi robu ili obavijest o isporuci, nakon što je poslana, u očekivanom vremenu, kupac ima pravo o tome obavijestiti prodavca kako bi se poduzele radnje pronalaska pošiljke ili kako bi se poslala zamjenska pošiljka.

Ako kupac odbije primiti robu koju je naručio, prodavac ima pravo tražiti od kupca nadoknadu svih troškova nastalih za isporuku.

POVRAT I ZAMJENA

Kvalitet svakog pojedinačnog proizvoda nam je važan i tome posvećujemo puno pažnje, a vi ćete nam u tome dodatno pomoći. Molimo vas da, prilikom preuzimanja svog Moyo proizvoda, pažljivo provjerite njegovu ispravnosti. Ukoliko vaš novi Moyo nije besprijekoran,  molimo odmah reklamirajte dostavljaču.

Povrat i zamjena personaliziranih Moyo proizvoda nisu mogući, osim ukoliko je proizvod isporučen oštećen ili sa greškom. Iz tog razloga ljubazno molimo da vaš Moyo pažljivo osmislite prije naručivanja.

Za povrat proizvoda kao i sva dodatna pitanja možete kontaktirati na broj: +387 63 523 620 ili na e-mail info@moyo.ba.

Napomena:

U slučaju povrata proizvoda kupac snosi troškove transporta.

SIGURNOST PLAĆANJA PLATNIM KARTICAMA

Online kupovina zaštićena je  zahvaljujući kriptovanoj formi SSL (TLS)  protokola i PKI (public key infrastructure) sistema.

Podaci o platnoj kartici kupca nisu dostupni firmi BHD d.o.o. i stranici www.moyo.ba niti se pohranjuju brojevi platnih kartica. Kupac snosi punu odgovornost za tačnost podataka koje navodi prilikom naručivanja i plaćanja bankovnom karticom kao i da ima puno pravo i pristup platnoj kartici koju navodi prilikom plaćanja.

IZJAVA O ZAŠTITI I PRIKUPLJANJU LIČNIH PODATAKA

BHD d.o.o. se obavezuje pružati zaštitu ličnim podacima kupaca/korisnika, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima koji su neophodni za ispunjenje svojih obaveza. BHD d.o.o. zahtjeva od kupaca/korisnika unos ličnih podataka (ime, prezime, adresa, br. telefona i e-mail) u obrazac za registraciju ili u obrazac prilikom zaključivanja kupovine. Svi podaci o kupcima/korisnicima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposlenici BHD d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti u skladu sa Zakonom o zaštiti ličnih podataka u BiH.

Prilikom plaćanja platnom karticom putem interneta, podaci o vašoj kartici koje unosite smješteni su na zaštićenoj stranici banke, a prenos i pohrana podataka su u zaštićenoj formi korištenjem zaštitnih protokola i sistema. Kupac snosi punu odgovornost za tačnost podataka koje navodi prilikom naručivanja i plaćanja platnom karticom kao i da ima puno pravo i pristup platnoj kartici koju navodi prilikom plaćanja i odgovara za štetu nastalu zbog netačnih, odnosno neistinitih podataka.