Japanski: よ

Ruski: Мойо

Korejski: 준을 가져 오

Arapski: مويو

Moyo je ljubav.

Živimo u svijetu prepunom inspiracije i sve što trebate je – znati gdje je potražiti.
Mi smo našu pronašli u ljubavi: prema lijepom, kreativnom i praktičnom.

Moyo je brand koji se rađao dugo. Njegovali smo i hranili ideju o njemu, s pažnjom i brižno zalijevali ljubavlju i kreativnošću. Jednom rođen, Moyo je postao ono što su uvijek i svugdje djeca rođena u ljubavi: čarolija, vrelo pozitivnih vibracija, talisman dobre sreće i vrelo kreativnosti.

Moyo je energija.

Jako nam je stalo da vam to i pokažemo.
Vjerujemo u to da se dobre energije šire u koncentričnim krugovima oko svih nas, a Moyo je naš način da vam pošaljemo našu.

Moyo je inspiracija.

U svaki Moyo proizvod je svaki član ovog tima utkao ono što najbolje zna. Svaka torba, ceker ili neseser, sve što je izašlo i tek će izaći iz ove male, a srcem stvorene radionice kreativnosti je rađeno rukom i proizvedeno u Bosni i Hercegovini. Predano i pažljivo biramo materijale, osmišljavamo dizajn, razmišljamo o praktičnosti i baš svaki proizvod koristimo i mi, ali i oni koje volimo.

Ako ste na ovoj stranici i čitate našu priču, znači da ste već dijelom naše porodice lijepih stvari i sjajnih energija. Na tome vam od srca hvala!

Moyo je, ukratko, srce.
Veliko i toplo, ono koje brže kuca kad smo zajedno.

 

SARADNJA SA NAMA

Znamo koliko je posebnost važna, a individualnost izuzetno cijenimo. Stoga, ukoliko u web-shopu niste pronašli proizvod koji vam treba ili koji ste poželjeli, s veseljem ćemo saslušati vaše i nove ideje. Raspoloženi smo za personalizaciju! Javite nam se na info@moyo.ba i dogovoriti ćemo poseban, samo vaš dizajn.